考研英语一2011完型

【考研派 okaoyan.com】 为大家提供考研英语一2011完型,更多考研资讯请关注我们网站的更新!敬请收藏本站。

考研英语一2011完型详细介绍如下,希望可以帮助到您:
Section I Use of English
Directions:
Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark [A], [B], [C] or [D] on ANSWER SHEET 1. (10 points)
Ancient Greek philosopher Aristotle viewed laughter as “a bodily exercise precious to health.” But ­­­__1___some claims to the contrary, laughing probably has little influence on physical fitness Laughter does __2___short-term changes in the function of the heart and its blood vessels, ___3_ heart rate and oxygen consumption But because hard laughter is difficult to __4__, a good laugh is unlikely to have __5___ benefits the way, say, walking or jogging does.
__6__, instead of straining muscles to build them, as exercise does, laughter apparently accomplishes the __7__, studies dating back to the 1930’s indicate that laughter__8___ muscles, decreasing muscle tone for up to 45 minutes after the laugh dies down.
Such bodily reaction might conceivably help _9__the effects of psychological stress. Anyway, the act of laughing probably does produce other types of ___10___ feedback, that improve an individual’s emotional state. __11____one classical theory of emotion, our feelings are partially rooted ____12___ physical reactions. It was argued at the end of the 19th century that humans do not cry ___13___they are sad but they become sad when the tears begin to flow.
Although sadness also ____14___ tears, evidence suggests that emotions can flow __15___ muscular responses. In an experiment published in 1988,social psychologist Fritz Strack of the University of würzburg in Germany asked volunteers to __16___ a pen either with their teeth-thereby creating an artificial smile – or with their lips, which would produce a(n) __17___ expression. Those forced to exercise their smiling muscles ___18___ more exuberantly to funny cartons than did those whose mouths were contracted in a frown, ____19___ that expressions may influence emotions rather than just the other way around __20__ , the physical act of laughter could improve mood.
1.[A]among [B]except [C]despite [D]like
2.[A]reflect [B]demand [C]indicate [D]produce
3.[A]stabilizing [B]boosting [C]impairing [D]determining
4.[A]transmit [B]sustain [C]evaluate [D]observe
5.[A]measurable [B]manageable [C]affordable [D]renewable
6.[A]In turn [B]In fact [C]In addition [D]In brief
7.[A]opposite [B]impossible [C]average [D]expected
8.[A]hardens [B]weakens [C]tightens [D]relaxes
9.[A]aggravate [B]generate [C]moderate [D]enhance
10.[A]physical [B]mental [C]subconscious [D]internal
11.[A]Except for [B]According to [C]Due to [D]As for
12.[A]with [B]on [C]in [D]at
13.[A]unless [B]until [C]if [D]because
14.[A]exhausts [B]follows [C]precedes [D]suppresses
15.[A]into [B]from [C]towards [D]beyond
16.[A]fetch [B]bite [C]pick [D]hold
17.[A]disappointed [B]excited [C]joyful [D]indifferent
18.[A]adapted [B]catered [C]turned [D]reacted
19.[A]suggesting [B]requiring [C]mentioning [D]supposing
20.[A]Eventually [B]Consequently [C]Similarly [D]Conversely
答案:
1.C 2.D 3.B 4.B 5.A
6.B 7.A 8.D 9.C 10.A
11.B 12.C 13.D 14.C 15.B
16.D 17.A 18.D 19.A 20.C

文章来源:考研英语一2011完型